دعایی برای ایمن شدن از همه بیماری ها در طول عمر

کد 6514

متن شبهه یا سوال:

روایت شده است که در زمان حضرت عیسی (ع) بیماری وسیعی همه مکانها را فرا گرفت و قبل از اینکه طبیب بیماری را علاج کند تعداد کثیری تلف شدند. این ماجرا برای رسولخدا حضرت محمد (ص) تعریف شد حضرت فوری سجده کردند و گفتند: پروردگارا اگر امت من به مرض مبتلا شد راه چاره چیست؟ جبرئیل (ع) نازل شد و عرض کرد: یا رسول الله خداوند تو را سلام می‌رساند و فرمود: اگر امت تو در عمر خود یکبار این دعا را بخواند خداوند او و اهل بیت او را از کلیه امراض در امان می‌دارد. دعا این است:
*بسم الله الرحمن الرحیم* اللهم انی أسئلک بأسمائک یا مؤمن یا مُهَیمن یا عزیز خلصنا من کل امراض.
یا الله یا الله یا الله الامان الامان الامان یا خالق یا رازق یا دائم خلصنا من کل امراض.
یاالله یا الله یاالله الامان الامان الامان یا جبار یا غفار یا ستار خلصنا من کل امراض.
یا الله یا الله یا الله الامان الامان الامان یا ذا النعمه السابقه یا ذا الکرامه الظاهره یا ذا الحجه الناطقه خلصنا من کل امراض.
یا الله یا الله یا الله الامان الامان الامان یا مالک لایُرام یا عزیز لایُضام یا قائم لاینام خلصنا من کل امراض.
یا الله یا الله یا الله الامان الامان الامان یا دائم لا یزول یا عالم لاینسى خلصنا من کل امراض.
یا الله یا الله یا الله الامان الامان الامان
یا باقی لا یفنى یا حى لا یموت یا صمد لا یطعم یا غنی لا یفتقر خلصنا من کل امراض.
یا الله یا الله یا الله الامان الامان الامان یا ارحم من کل رحیم یا اعلم من کل علیم یا احکم من کل حکیم یا اقدم من کل قدیم خلصنا من کل امراض.
یا الله یا الله یا الله الامان الامان الامان یا اعظم من کل عظیم یا اکرم من کل کریم خلصنا من کل امراض.
یا الله یا الله یا الله الامان الامان الامان یا من هو فی سلطانه غنی یا من هو فی ذاته قدیم یا من هو فی علمه محیط یا من هو فی عزه لطیف خلصنا من کل امراض.
یا الله یا الله یا الله الامان الامان الامان یا من هو فی لطفه شریف یا من هو فی مُلکه غنی خلصنا من کل امراض.
یا الله یا الله یا الله الامان الامان الامان یا من الیه یهرب العاصون یا من علیه یتوکل المتوکلون یا من الیه یرغَب الراغبون یا من الیه یلتجىء الملتجئون یا من الیه یفزع المذنبون خلصنا من کل امراض.
یا الله یا الله یا الله الامان الامان الامان و اسئلک باسمائک یا عالم یا قائم یا حاکم یا قاسم یا عفُوٌ یا غفورٌ یا شکور یا صبور یا ودود یا رئوف یا غیور یا قیوم یا سمیع یا سریع یا رفیع یا شفیع یا بدیع یا واسع یا مقسط یا حفیظ یا مقیت یا محیِی یا مُمیت خلصنا من کل امراض.
یا الله یا الله یا الله اللهم صل على محمد و ال محمد اللهم ارحم من نشر الدعاء و احفظه هو و عائلتَه و کل البشر. وکل امراض.
دوستان عزیز نشر بدید تا همه مطلع شوند و خواستند بخوانند. لطفاً این دعای مخصوص را در همه گروها به دوستان بفرستید تا این بیماری کرونا ریشه کن بشه ان‌شاءالله

پاسخ اجمالی

1. نویسنده این دعا در ابتدای آن می‌گوید «روایت شده است که…». خب باید سوال کرد، در کجا روایت شده؟ توسط چه کسی؟ سلسله سند این روایت کجاست؟ در کدام کتاب این دعا نقل شده است؟ این‌ها سوالاتی است که از سوی منتشر کننده این دعا ذکر نشده است.

2. چنین دعایی در هیچ کتاب معتبر روایی ـ و حتی غیر معتبر و درجه چندم شیعه ـ هم یافت نشد.

3. با اندکی دقت می‌توان فهمید که نویسندگان این متن، چند فراز از دعای جوشن کبیر را کنار هم قرار داده و با الگو گیری از این دعای عظیم الشان، سعی در موجه جلوه دادن این محصول خود داشته اند. ایشان برای باورپذیرتر نمودن عملِ خود، به جای بخشی که در آخر هر فراز از دعای جوشن کبیر تکرار می‌شود ـ … خلصنا من النار یا رب ـ تکرار می کنند که: «خلصنا من کل امراض»! در حالی که راه خلاص و رهایی از امراض، مراجعه به پزشک و در عین حال توکل به خداوند و توسل به اهلبیت است.

در آخر، از همه محبین اهل بیت انتظار می‌رود تا هرچیزی را بدون تحقیق و مطالعه منتشر نکنند.

پاسخ تفصیلی

در پاسخ به شبهه فوق، به بیان چند نکته کوتاه بسنده می‌کنیم:

1. این دعا از اسماء الهی تشکیل شده است. در اینکه اسامی خدای متعال ذاتا دارای اثر هستند و هرکدام از این اسماء، اگر چنانچه در شرایط خاص و به تعداد معینی گفته شوند آثاری خواهند داشت، جای بحث و شکی نیست. ولی اینکه هرکسی بتواند با کنار هم قرار دادن تعدادی از این اسامی، دعایی خاص را انشاء نماید، قطعا ناصواب و چه بسا دارای اثرات منفی نیز باشد. دعایی منشاء اثر است که از سوی امام معصوم آموزش داده و انشاء شده باشد.

2. نویسنده این دعا در ابتدای آن می‌گوید «روایت شده است که…». خب، در کجا روایت شده؟ توسط چه کسی؟ سلسله سند این روایت کجاست؟ در کدام کتاب این دعا نقل شده است؟ این‌ها سوالاتی است که نه تنها از سوی منتشر کننده این دعا ذکر نشده، بلکه ما هم هرچه گشتیم، چنین دعایی را در هیچ کتاب معتبر روایی ـ و حتی غیر معتبر و درجه چندم شیعه ـ هم ندیدیم! نکته جالب اینکه نتیجه جستجو در اینترنت هم ـ به این امید که شاید در یکی از سایت‌ها بتوان چیزی در رابطه با این دعا پیدا کرد ـ چیزی جز همین نایابی! نبود. ظاهرا این متن، فقط برای کانال‌ها تولید شده است.

3. با اندکی دقت می‌توان فهمید که نویسندگان این دعا، چند فراز از دعای جوشن کبیر را کنار هم قرار داده و با الگو گیری از این دعای عظیم الشان، سعی در موجه جلوه دادن این محصول خود داشته اند. ایشان برای باورپذیرتر نمودن عملِ خود، به جای بخشی که در آخر هر فراز از دعای جوشن کبیر تکرار می‌شود ـ … خلصنا من النار یا رب ـ تکرار می‌کنند که: «خلصنا من کل امراض»!! در حالی که راه خلاص و رهایی از امراض، مراجعه به پزشک و در عین حال توکل به خداوند و توسل به اهلبیت است. جالب توجه اینکه در هیچ روایتی، متنی به این صورت که «خلصنا من کل امراض» وجود ندارد!! یعنی هیچ معصومی تاکنون چنین چیزی را به این شکل، به خدای متعال عرضه نداشته است!

4. به نظر می‌رسد، این دعا و ادعیه مشابه، در همان کارگاه‌هایی تهیه و تولید شده است که توسط صهیونیست و وهابیت راه اندازی گردیده تا باورهای اعتقادی شیعیان را هدف قرار دهد. که البته از محور عبری ـ عربی چیزی جز این انتظار نیست، ولی از محبین اهل بیت انتظار می‌رود تا هرچیزی را بدون تحقیق و مطالعه منتشر نکنند.

    the14.ir/6514


    0 پاسخ

    دیدگاه خود را ثبت کنید

    تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
    در گفتگو ها شرکت کنید.

    پاسخی بگذارید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    معادله ی امنیتی *